суботу, 17 серпня 2019 р.

Партійне будівництво. Семінар. Ч1

Я проголосував за Платформу. Дещо несподівано для себе. І почав дивитись, що ж там і як у цієї партії. Виявилось, що в Миколаєві нема міської організації. Ну як нема, може й є. Якось так формально. Але у Фейсбуці про неї нічого нема.

Тепер є.

Мабуть, не найскладніша задача: запуск сторінки у Фейсбуці? Так, але то перший крок, що надалі відкриває великий напрямок роботи під назвою "партійне будівництво". Не тільки для Платформи.

Для Слуги народу, як можна побачити, та і для інших партій, як можна буде прочитати далі, це питання актуальне. Як вони хочуть бути партії, а не проекти. Ну, це питання надто складне і незрозуміле, а от якщо поставитись до партійного будівництва як теми семінару, то все виглядає дуже просто. За сучасного підходу, дистанційного.

1. Питаємо друзяку Гугля, чи йому про це щось відомо? А то!

2. Снова обращаемся к Гуглю, но теперь уже по-русски. Почему так? А вот почему: посмотрите и вы наверняка согласитесь, что результат в высшей степени полезен.

3. Подводим итоги.

По ходу дела стало понятно, что семинар стоит показать коллегам в одном специализированном форуме. Поэтому будем работать на русском.

И теперь, поскольку план работы у нас есть, переходим к рассмотрению украинского запроса - это вторая часть нашего семинара. Но, наверное, нужно для начала заклянуть в Закон?

Кстати, в нашем семинаре четыре части, можно их находить по названию, а можно по метке Партбудівництво - это в нижней левой части главной страницы блога. В этом же комплекте еще одни текст, привязанный по смыслу.




Немає коментарів:

Дописати коментар