неділя, 6 травня 2018 р.

Нові лідери від старих батьків нації

Мається на увазі широкомасштабний (як оцінити кількість учасників або гіпотетично вкладені гроші) проект Нові лідери.

А старих діячів, що добре відомі ще з часів Ющенка, можна побачити на сусідній сторінці. Побачити і дізнатись від них, чому ж цей проект такий добрий, які вигоди він обіцяє Україні. Але тут головне не згадувати про старі чи минулі чудесні проекти, які якось розчинились у повітрі. Але ж воно в результаті вже так насичено в нас духом демократії, поступу, гідності (до речі), що може вже й годі?

Втім, суть проекту можна побачити в п.3.2.2 Правил.

Ось цей текст:

Під час участі у Проекті в цілому та під час проведення Агітаційної кампанії зокрема, Учасник не має права здійснювати виборчу агітацію, розповсюджувати інформацію з метою формування або підтримання обізнаності споживачів такої інформації про юридичних чи фізичних осіб чи їх діяльність політичні партії та їх членів, народних депутатів, керівників центральних органів виконавчої влади, громадських об’єднань. Програма не може містити виборчу агітацію щодо діючих політичних партій або окремих осіб.

Тобто, не треба плутати ці вибори (в рамках Проекту) зі справжніми, де обирають владу. Ну і не можна згадувати про партії, програми, ідеології - то ж політика, брудна справа, а Проект - неполітичний, позапартійний, орієнтований на все чисте і добре, а не на лайку і сперечання про те, хто ж винний. Давайте жити дружно, позитивно. Давайте.

---

Пізніше ідею нових лідерів підхопив 112 канал. Вже в своїй власній редакції. Але суть та сама: зробити з політики шоу. Або замінити політику шоу. Ну це кому як більше сподобається.


1 коментар: