четвер, 17 травня 2018 р.

Партії нового покоління. Додаток

Ми говорили нещодавно про партії нового покоління, які побачив в своїй публікації Тарас Плахтій. Але одне питання відклали на потім. Стосовно прикладів використання пропонованої методики.

Сьогодні до нього повертаємось. А як хто забув трохи, про що йдеться, то може освіжити в пам'яті статтю.

Що хотілося б зробити?

По-перше, почути враження людей, що брали участь в цій роботі. Що сподобалось, що не сподобалось, які враження загалом, чи є поради, рекомендації щодо розвитку методики?

І, звісно, хочеться побачити результат. Я маю на увазі документи стратегічного характеру, на розробку яких націлена методика. На фоторепортажах видно, що учасники щось креслять, пишуть, за столами та на фліпчартах - але ж то робочій процес. А кінцеві результати?

1. Одеса


3 червня 2017, 17 червня і, нарешті 23 - це три кроки стратегічної сесії, що відбулись саме в Одесі. Організатори: ГО "Відкрите суспільство", одеські міська і обласна організації партії "Сила людей". Сама по собі подія була представлена на окремій сторінці.



2. Київ


5 травня 2018 року Управління політичної освіти ВО "Свобода" (сайт і сторінка) провело нараду з використанням пропонованої методики.

Маю сказати, що саме ця тема є особливо цікавою. Можна порівняти підходи, віднайдені свободівцями за допомоги методики пана Тараса, з іншими: Школа партактиву, Навчальний центр, збірка пропозицій з питань навчання партактиву.


3. Львів


28 квітня 2018 у Львові Форум національної дії (сайт і сторінка) провів в рамках методики зібрання активу. Обговорювалось питання створення регіональної школи. Не можна не помітити зв'язок з попереднім, київським заходом. Чудова нагода порівняти, обмінятись досвідом.





Немає коментарів:

Дописати коментар