суботу, 13 квітня 2024 р.

Громадянська позиція

Ні, це не взагалі про позиції - ті чи інші, це конкретна партія, може хтось (як от я) і забув про неї... Ну то згадаймо:


А про партію більше тут. Сайт, як хто побачить в Вікі посилання, не працює. Втім, додали до каталогу лібералів

Коли слухав перший раз, то думав, от треба це спитати, те, а вже наступного дня, коли поставив тут запис і послухав ще раз, то зрештою питань залишилось два:

1. Яка в пана Володимира особиста політична позиція? Він ліберал чи демократ? Чи ліберальний демократ або демократичний ліберал? 

2. Чого партія не збудувала сайт? Ну як свій внесок в будівництво тої нової омріяної України. Приховане тут питання про програму. Ну і партійну ідеологію. Бо ж для чого сайт? Щоб все це нормально показати і будувати місцеві партійні організації. Ну от, хоча б, у Львові. Розподіл праці: центральний офіс пише програму на сайті, місцеві - обласні, районні, ОТГшні - організації втілюють. Ви, може, будете сміятись, але дивіться, тим людям у Жовкві не вистачає з Києву-Львову імпульсу, настанов, методичної допомоги. Про те, що вони мають будувати.

До речі, Володимир Гірняк і Олександр Лірчук до продовження розмови запрошені.

Анатолій Гриценко, Микола Нещадим, Леонід Макул, Єгор Фірсов, Денис Каплунов теж можуть зацікавитись, згодні?

Вісім переглядів від запрошених, але ніхто нічого не сказав. Треба пошукати співрозмовників деінде. А коли переглядів стало 29, то один з запрошених відгукнувся. То, бачте, процес триває.

В подальшому накопичилось 71 перегляд, деякі колеги лайкали по форумах, але не більше. А мені пригадалась така картинка: 


То як тепер маємо визначити пана Володимира? Що від розмови про свою політичну позицію ухиливсь. А партію? Популісти?





Немає коментарів:

Дописати коментар