четвер, 24 серпня 2023 р.

Шкільна газета на служінні народу

Так, це продовження розмови про шкільні газети і партійне будівництво. Перша частина тут, а зараз, як це видно з назви, гостюємо у Слуг народу.

Про суть пропозиції сказано вже достатньо, тому декілька зауважень щодо Слуг, можливо у порівнянні з євросолідаристами. Маю зазначити, що я ставлюсь до обох партій без симпатії, але зараз зосередимось саме на зелених. 

По-перше, вони таки зелені. В сенсі, що недосвідчені в питаннях партійного будівництва. 

По-друге, в них нема ідеології. Замість політичної ідеології в них стиль, дизайн чи дискурс 95 кварталу.

Нарешті, після Перемоги і виборів їх, мабуть, більше не буде. Ну, є такі очікування.

Тепер, сповідавшись, берімося до справи. За тою саме схемою, що її ми опрацювали вже раніше: спочатку люди, а потім форуми.

До речі про форуми. Тут повна тотожність з ЄС: національна сторінка, молодіжна, Миколаївська, Миколаївська молодіжна.

Серед дорослих на національному рівні до школи мають відношення Сергій Колебошин (сторінка) і Юлія Гришина. В Миколаєві це Ігор Негулевський і Яна Димитрієва

Молодіжка національна: Олександр Шевчук і Олександр Санченко. Молодіжка миколаївська: Раміль Агабеков і Вікторія Батузова

Як вам здалось, що з персонами тут краще, ніж у ЄСовському випадку, то це не здалось, так і є. В сенсі, звісно, попередньому. От зараз покличемо активістів на нараду, що скажуть?

24.08 написав всім, крім пані Вікторії...


Не знаю, може ФБ глючить, може акаунт так налаштований. Ну не страшно, я думаю?

Аж тут невеличке інтермеццо

Ну і тепер про результат. 27.8 маємо тут 22 перегляди, на першій частині 31, то хтось таки читав. Але нічого не сказав. В приватні канали не дивились (крім одного адресату) і коменти не бачили. Тоді вирушаємо на сторінки. Принагідно зробивши таку спробу.

29.8 маємо тут 33, а на першій частині 37 переглядів. Отже, хтось тут був, читав, але нічого не сказав. Так само на сторінках. А для чого вони тоді запущені? Для галочки. Ніхто не сприймає це як інструмент діалогу, потужний засіб партійного будівництва. Не та ментальність, не те налаштування у партійців. Як видається. Зараз. Може, щось зміниться з часом.

4.9 108 36 - таке число переглядів обох частин цього тексту, і на цьому дискусію завершено. Воно, може, не така жвава, як могла б бути, але маємо що маємо.










Немає коментарів:

Дописати коментар