вівторок, 12 березня 2019 р.

Мрії збуваються?

Я ось про що. І ще про це.

Ну от, бачте, минуло кілька місяців - і будь ласка...

Щоправда... Нема ж документу. І незрозуміло, чи йдеться про об'єднання політсил у нову партію чи щось менш масштабне. Ну, так би сказати, хоч і політичне, але особисте.

Але як мрії збуваються чи починають збуватись, то, може, треба активніше мріяти, сприяти, допомагати? От, наприклад, щось запропонувати, начерк нової партії?

1. Назва: ЄвроУкраїна


В нас вже є Європейська партія. Формально. Але ж фактично ніхто про ту партію нічого останнім часом не чув. Хоч напрямок, ідея чудово зрозумілі із назви. І, цілком можливо, можуть отримати величезну підтримку виборця. Навіть абсолютну. Або, іншими словами, сформувати у парламенті кваліфіковану більшість. Це як братись за цю справу якось по-новому. А як?

2. Мета


Переведення українського суспільства в цілому і окремих громадян персонально від пострадянського до європейського ментального стану, фактичне піднесення критеріїв належності до європейської цивілізації - передовсім ВВП, зарплат і пенсій, не кажучи вже про мир і законність..

3. Ідеологія



До співпраці у якості членів чи симпатиків партії запрошуються консерватори та християнські демократи, ліберали та соціал-демократи, соціалісти та націоналісти ліберального (демократичного) крила. 

Громадянам, що не набули сталого, артикульованого політичного світогляду партія пропонує курси дистанційного навчання та консультації з питань партійних ідеології.



4. Структура


Партійна організація будується за матричним принципом. Перший вимір - територіальний. Другий - проблемний (галузевий).

Члени партії та її симпатики працюють в територіальній та галузевій (або галузевих) робочих групах (спільнотах), виконуючи конкретні завдання згідно з планами їх роботи, затвердженими у належний спосіб.

5. Програма


Партійна програма складається с загальної частини (цінності і принципи) і з галузевих програм.

6.  Інформаційна структура


Партія будує і розвиває власну інформаційну інфраструктуру на підтримку територіальних и проблемних партійних спільнот.

Запуск територіального чи проблемного Фейсбук-форму є першим кроком у формуванні партійної спільноти. Партія надає підтримку членам та симпатикам, що беруться за модерацію партійних форумів на волонтерських засадах.

7. Гасло



----

Про те, як пропозицію сприймали партійці буде далі.



Немає коментарів:

Дописати коментар